Notranja oprema...

Če ste ponosni lastniki doma in bi potrebovali pomoč pri notranji opremi, imamo rešitev tudi za vas. V sodelovanju s priznanim arhitekturnim birojem Arhitektura d.o.o., Riharjeva ulica 28, 1000 Ljubljana vam nudimo celostno notranjo opremo ali svetovanje pri opremljanju sanjskega stanovanja, hiše ali poslovnega prostora. Podjetje Arhitektura d.o.o. z g. Petrom Gabrijelčičem na čelu je med drugim oblikovala tudi novo Ribjo brv v strogem centru Ljubljane. Pomagamo vam tudi pri pridobitvi lokacijskih, gradbenih in uporabnih dovoljenj.

Prav tako pri oblikovanju notranjosti in iženirskig rešitvah vašega doma svetujejo v podjetju Seitech d.o.o. , ki vam v sodelovanju z nami pri svojih storitvah omogočijo dodaten 10 % popust.. 

Vzdrževanje nepremičnine...

Kupcem nepremičnin v Ljubljani nudimo tudi možnost organiziranja vzdrževanja nepremičnine v primeru, ko ste dalj časa odsotni (v imenu strank plačamo račune, pobiramo pošto, prezračevanje prostorov in manjša hišna popravila).

Zavarovanje nepremičnine ugodneje kot drugje

Ne spreglejte tudi posebne ugodnosti, ki so jo deležne naše stranke. Ponujamo vam  10% popusta pri sklepanju  vseh vrsta zavarovanj (stanovanja, poslovnega prostora, zavarovanje poslovne odgovornosti avtomobila, nezgodno zavarovanje itd.)- prinesete nam svojo obstoječo polico in mi vam v prihodnje ponudimo 10% cenejše zavarovanje -sodelujemo z zavarovalnico Ergo. Popusta ste deležni zgolj kot naše stranke. 

Fine living

nasveti za kakovostno bivanje

Nasveti za kakovostnejše življenje:

Ste se preselili in se sprašujete kje najti domače proizvajalce hrane in pijače ?  V katero restavracijo v bližini se splača zaviti in v katero ne? 

Po nakupu stanovanja pri nas dobite tudi dodatne informacije ki vam bodo omogočile bolj sproščeno kakovostnejše življenje.. pomagamo vam najti lokalnega proizvaljaca hrane, vina, piva.. Za vas imamo informacije o dobro stoječih a ne dragih gostilnah, nasvete kako boljše spati in še mnogo več. 

Eurogeld d.o.o.

Prekmurska ulica 3
SI-1000 Ljubljana

Gsm: +386 51 744 052
Gsm:+386 41 809 613
E-mail:info@eurogeld.si