Hiša dvojček Medvode, SmlednikCena: 289.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
Dragočajna
vrsta objekta:
hiša
tip:
dvojček
regija:
Osrednjeslovenska
lokacija:
Smlednik
področje podrobno:
Medvode
leto izgradnje:
2021
velikost:
118,00 m²
parcela:
261 m²

opis

V novem naselju v Dragočajni pri Smledniku prodamo dva stanovanjska dvojčka, oziroma štiri enote. Vsaka enota zajema pritličje in nadstropje v izmeri 118m2 + možnost dokončanja mansarde v izmeri cca 60m2. Dostop do hiše je po javni asfaltirani cesti.

Enota dvojčka obsega pritličje v izmeri 60,77m2 z zunanjo teraso v izmeri 20m2, prvo nadstropje v izmeri 57,22m2 in možnost izdelave mansarde v izmeri cca 60m2. Po celotni hiši so vgrajena velika panoramska okna, kar omogoča izdatno osvetljenost  bivalnih prostorov ter čudovit pogled v naravo. V pritličju se nahaja vetrolov, tehnični prostor, wc, ter velika dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, ter izhodom na zunanjo teraso. V nadstropju sta dve otroški sobi, spalnica ter kopalnica, v mansardi pa je možno izdelati veliko sobo po potrebi kupca, ki se lahko uporabi kot večnamenski prostor za druženje, fitnes, savno itd. Vsaki enoti dvojčka pripadata dva parkirišča. Po celotni hiši bo talno ogrevanje na toplotno črpalko, vgrajena bo tudi klimatska naprava ter centralni prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka.

Hiša se nahaja na čudoviti lokaciji z odprtim pogledom na Kamniško Savinjske Alpe, izredno mirno okolje, odmaknjeno od večjih hrupnih in prometnih cest, a hkrati z odlično povezavo s Kranjem in Ljubljano. Vrtec in večja osnovna šola v sosednjem Smledniku, kamor otroke pripelje šolski avtobus, sta oddaljena 1 km. V Smledniku je tudi trgovina, pošta in postajališče Ljubljanskega potniškega prometa - LPP proga (linija št. 30). Avtocesta (priključek Vodice) je oddaljena 6 km in omogoča jutranji prihod z avtom v službo v center Ljubljane v 20-ih minutah, Kranj z večjim nakupovalnim centrom Qlandia je dosegljiv z avtom v manj kot 10-ih minutah. V bližnji okolici je kamp Dragočajna, kateri je oddaljen 300m. Do Zbiljskega je 10 minut vožnje s kolesom. Okolica pa ponuja še številne druge peš poti, ogromno urejenih poti za kolesarjenje, v bližini je Smledniški grad, Šmarna gora, golf igrišče.


Gre za novogradnjo, ki se je pričela graditi septembra 2020. Gradnja je klasična, hišo pa bo mogoče kupiti v različnih gradbenih fazah, po dogovoru s kupcem. Navedena cena je za izgradnjo hiše do četrte gradbene faze. Možna pa je tudi gradnja na ključ (Cena na ključ 320.000,00 eur z vključenim 9,5% ddv.) 

Pogoj: kupec prodajalcu povrne del stroškov, ki jih je imel z izvedbo posla ( 2 % od prodajne cene + 22%  ddv ). Resnično vredno ogleda !

Anja Novaković
Številka licence:
0227400224
+386 41 809 613
01/430-11-08
info@eurogeld.si

Kontaktni obrazec

© 2014-2016 Eurogeld
www.eurogeld.si